Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Зустрічаємо новий Volkswagen Touareg

Третє покоління кроссовера на ім҆ я Touareg без перебільшення можна назвати флагманом всього модельного ряду бренду VW. Практичний та потужний позашляховик вийде на світовий ринок вже влітку цього року за ціною від 60 тисяч євро та спробує себе у преміум сегменті, адже він побудований на модульній платформі MLB, яку використовують Audi Q7, Bentley Bentayga, Porsche Cayenne та Lamborghini Urus.

Найбільшою несподіванкою Volkswagen Touareg 2019 модельного року став дебют нової інформаційно-розважальної системи Innovision Cockpit до складу якої увійшов 15-дюймовий сенсорний екран. Крім зростання розмірів екранів ми побачимо збільшені габарити кузова та велитенський агажний відсік на 810 літрів. Також німці продовжили традицію зменьшення ваги, тож новий кросовер скинув цілих 106 кілограмів «зайвої ваги». Не в останню чергу це сказалося на витратах пального, особливо в бензинових модифікаціях, які полюбляють жерти високооктанове пальне.

 На початку продажів Touareg буде оснащатися 3-літровим дизельним двигуном на 286 к.с. В парі з цим мотором агрегатується 8-ступеневий автомат та повний привід 4Motion. Восени модельний ряд доповнить базовий дизель потужністю 228 к.с. та бензинова шістка на 340 к.с. І на завершення нас очікує поява 8-циліндрового 4-літрового дизеля на 430 к.с. та 900 Нм крутного моменту. 

 Віртуальний кокпіт дуже личить новому позашляховику від VW. До того ж це ще один крок у напрямку омолодження аудиторії. Інтер҆ єр виглядає дуже якісно та сучасно. Кокпіт побудовано навколо двох екранів з високою чіткістю картинки. Інтерфейс мультимедійної системи зрозумілий та зручний при користуванні. 

Новий Volkswagen Touareg отримав технологію підрулювання задніх колес, яка допомогає більш точно повертати на невеликій швидкості. Також на автомобіль встановлюється пневматична підвіска, в максимальному положенні глибина броду через який може проїхати кроссовер збільшиться до 57 сантиметрів. Враховуючи велику кількість кієнтів які використовують фаркоп, німці повністю автоматизували цей пристрій.  

З нетерпінням очікуємо появи цього красеня на нашому тесті…

28.03.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Зустрічаємо новий Volkswagen Touareg

Політика конфіденційності